Nieuwe Stijlen Goedkope Online Tango Chantal Veterschoenen roze 2018 Nieuwe Goedkope Prijs Korting Grote Verkoop 53iUh

SEIxkfj3CR
Nieuwe Stijlen Goedkope Online Tango Chantal Veterschoenen roze 2018 Nieuwe Goedkope Prijs Korting Grote Verkoop 53iUh
Fabrikantcode: chantal
 • Bestelcode : 530000208
 • Merk : Tango
 • Kleur : Roze
 • Meer informatie
 • Materiaal : Suede
 • Voetbed : Dit model heeft een uitneembaar voetbed
 • Zool : Rubber zool
 • Nieuwe Stijlen Goedkope Online Tango Chantal Veterschoenen roze 2018 Nieuwe Goedkope Prijs Korting Grote Verkoop 53iUh Nieuwe Stijlen Goedkope Online Tango Chantal Veterschoenen roze 2018 Nieuwe Goedkope Prijs Korting Grote Verkoop 53iUh
  MENU
  Skip to navigation Skip to content

  Internetuitgeverij GigaBoek staat voor kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Wat u ook wilt uitgeven, wij hebben de mogelijkheden in huis. Door toepassing van de modernste technieken brengen wij het BOEK binnen ieders bereik. Ongeacht het onderwerp, de doelgroep, de uitvoering, de oplage of het budget. Maar wel met een persoonlijke benadering, korte doorlooptijden en een enthousiast team dat (bijna) dag en nacht voor u klaarstaat.

  Wie een manuscript heeft, wil dat zo snel mogelijk in boekvorm zien. GigaBoek regelt het allemaal. Van correctie tot productie en van vormgeving tot verkoop/distributie. In overleg met de auteur. Volgens een keuzemenu: u kiest alleen dat wat u nodig hebt. Meer niet.

  Printen/drukken Kleine oplages worden doorgaans geprint, voor de grotere aantallen schakelen we de drukker in. Verschil in kwaliteit is er hoegenaamd niet. Printen is sneller en het meest geschikt voor kleinere aantallen, offsetdruk verlaagt de kostprijs per stuk, met name bij hardcovers en genaaide boeken.

  Promotie GigaBoek kent alle mogelijkheden om uw boek onder de aandacht te brengen. Wij schrijven en verspreiden (digitale) persberichten, versturen recensie-exemplaren en benaderen specifieke verkoopkanalen, alles naar wens van en in overleg met de auteur.

  Distributie Verkoop op afroep via de webshop, maar ook levering van boeken voor verdeling in het eigen netwerk. De boekhandel wordt bediend via de website of rechtstreeks en voor ambitieuze auteurs is er de aansluiting bij het Centraal Boekhuis. Een uitgekiende tussenvorm is onze samenwerking met de grootste internetboekhandel Bol.com: geen voorraad, toch snelle levering van bestelde boeken. Voor wereldwijd publiceren heeft GigaBoek een contract met Amazon.com: dezelfde service, dezelfde mogelijkheden, maar dan op internationale schaal.

  Voorbeelden: romans, jubileumboeken, genealogieën, jaarboeken, verenigingsboeken, technische boeken, reisverslagen, familieboeken, biografieën, dagboeken, kinderboeken, kookboeken, memoires, verhalenbundels, scripties, essays, gedichtenbundels, hobbyboeken, handleidingen, dissertaties, personeelsuitgaven, historische boeken, wetenschappelijke uitgaven, sprookjesboeken, congresboeken, kunstboeken, sportboeken, catalogi, syllabi, herdenkingsboeken, huwelijksboeken, geboorteboeken, instructieboeken, gelegenheidsboeken, leerboeken…

  Kortweg: – boekproductie: als u drukklare PDF’s beschikbaar hebt, zorgen wij dat u op afroep het gewenste aantal boeken geleverd krijgt, waar ook ter wereld. – boekdistributie: wij zorgen voor een link van uw website naar de bestelomgeving van onze website, zodat u en uw klanten razendsnel boeken kunnen bestellen. U hoeft geen voorraad te houden en hebt geen omkijken meer naar de afhandeling van bestellingen. – redactie: wij beschikken over gekwalificeerde redacteuren/tekstschrijvers die op projectbasis elke redactionele klus kunnen klaren. Van het zetten van punten en komma’s tot het maken en uitwerken van diepte-interviews. – projectmanagement: wij zetten uw boekidee graag om in een concreet product met inzet van alle denkbare technieken en media. – ISBN: het unieke nummeringssysteem maakt uw boek vindbaar in elke boekhandel. – Bol.com: door ons exclusieve samenwerkingscontract kunnen wij uw boek via de grootste boekhandel van Nederland beschikbaar maken – ook zonder voorraadvorming. – Amazon.com: onze Engelstalige boeken verkopen wij wereldwijd via Amazon.com – e-books: het e-book heeft een grote toekomst! Via de webshop is snelle verspreiding van uw e-book mogelijk, terwijl de koppeling aan de productie-omgeving voor een risicoloze en profijtelijke uitgeefconstructie zorgt.

  Tips en Inspiratie?

  GEZOCHT:huizen die nog niet "officieel" te koop staan!

  Post hier uw vragen en opmerkingen over wonen, werken en studeren in Zweden. Dit forum is tevens voor vragen over (vakantie)huizen en de hieraan gerelateerde onderwerpen.

  Moderator: Redactie ZwedenWeb

  Moderator:
  Forumregels Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen. Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Zwedenweb website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
  buskis

  Durea 5728 wijdte H Gratis Verzending Visum Betaling OIQKsac9
  door buskis » 02 dec 2011 13:25

  Zeker komt het huisje op internet...alleen nog heel eventjes wachten. Ik begrijp dat er natuurlijk een zekere nieuwsgierigheid ontstaat in welke elende wij ons gestort hebben...
  Omhoog
  madcap

  FRIDA ROZE PUMP genieten Kopen Goedkope Manchester Korting 2018 Nieuwe Goedkope Koop Officiële Quu1rsg
  door madcap » 02 dec 2011 13:29

  elende
  Ralph Lauren Cap wit Wit Shoppingbag Te Koop Groothandelsprijs nrDNjLF
  spcl4y

  Bericht door spcl4y » 03 dec 2011 13:25

  oke...bedankt Madcap...gelukkig is er nog eentje goed wakker!
  Goedkope Echte Gratis Verzending Beste Verkoop Durea 7339 wijdte M Prijzen Te Koop y19gMgRQU

  Nike Sportswear AIR MAX 97 UL 17 Sneakers laag nep Gratis Verzending Outlet goedkoop wJ8ZhrI2
  door buskis » 03 dec 2011 17:16

  Mijn huis staat ook niet offiecieel te koop, maar ik heb al eens meegemaakt dat een dorpsgenoot interesse toonde. Probleem is dat er niet veel grond bij zit, maar net over 5000 vierkante meter.
  Nudie Jeans Callesson Denim Wallet Blauw Shoppingbag Geniue Leverancier Online Te Koop rlY21XZ
  Berichten:
  Klantenservice
  Onze winkel

  Cocon Utrecht Choorstraat 17 3511 KL Utrecht Route

  Contact
  Tel: +31 (0)30 2342154 Fax: +31 (0)30 2341404 Email: EA7 Seaworld stripes red Rood Genieten Van Online Te Koop QsKJhp4
  Follow Us
  Openingstijden

  Ma: 13.00 – 18.00 Di: 10.00 – 18.00 Wo: 10.00 – 18.00 Do: 10.00 – 21.00 Vr: 10.00 – 18.00 Za: 10.00 – 18.00 Zo: 13.00 – 17.00

  Cocon Club