Diamond Point Enchanted witgouden hanger Klaring Gloednieuwe Unisex NUwjvloLx

hA8oLCpCfC
Diamond Point Enchanted witgouden hanger Klaring Gloednieuwe Unisex NUwjvloLx
Deze hanger met collier van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (2.2 gr.) en is gezet met 13 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.14 ct. De hanger heeft een diameter van 5 mm., minimale lengte van 42 cm., maximale lengte van 45 cm. en een hoogte van 4 mm. Laat u betoveren door meerdere diamanten in een bijzondere zetting, die samen één schitterend geheel vormen. Door een innovatieve zet-techniek van onze goudsmeden, worden diamanten in drie lagen gezet, waarbij twee lagen aan de binnenkant zijn gekanteld. Dit zorgt voor een optimale reflectie en creëert een verschijning van één enkele diamant met een groter formaat. De gelaagde zetting van de hanger heeft hierdoor een uitstraling van een 0.50ct diamant. Steendetails: 1 briljant geslepen diamant, gewicht: 0.05 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3), 6 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.07 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3), 6 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.02 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).
Goedkope Koop Nep Verkoop Factory Outlet ASICS GELCRAZE TR 4 Sportschoenen Grote Verkoop Online jjNOQIagq
Klingel Oorstekers wit authentiek krijgen Korting Mode-stijl 100% Authentiek 7pswxvVIN
Skip to content

Internetuitgeverij GigaBoek staat voor kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Wat u ook wilt uitgeven, wij hebben de mogelijkheden in huis. Door toepassing van de modernste technieken brengen wij het BOEK binnen ieders bereik. Ongeacht het onderwerp, de doelgroep, de uitvoering, de oplage of het budget. Maar wel met een persoonlijke benadering, korte doorlooptijden en een enthousiast team dat (bijna) dag en nacht voor u klaarstaat.

Wie een manuscript heeft, wil dat zo snel mogelijk in boekvorm zien. GigaBoek regelt het allemaal. Van correctie tot productie en van vormgeving tot verkoop/distributie. In overleg met de auteur. Volgens een keuzemenu: u kiest alleen dat wat u nodig hebt. Meer niet.

Printen/drukken Kleine oplages worden doorgaans geprint, voor de grotere aantallen schakelen we de drukker in. Verschil in kwaliteit is er hoegenaamd niet. Printen is sneller en het meest geschikt voor kleinere aantallen, offsetdruk verlaagt de kostprijs per stuk, met name bij hardcovers en genaaide boeken.

Promotie GigaBoek kent alle mogelijkheden om uw boek onder de aandacht te brengen. Wij schrijven en verspreiden (digitale) persberichten, versturen recensie-exemplaren en benaderen specifieke verkoopkanalen, alles naar wens van en in overleg met de auteur.

Distributie Verkoop op afroep via de webshop, maar ook levering van boeken voor verdeling in het eigen netwerk. De boekhandel wordt bediend via de website of rechtstreeks en voor ambitieuze auteurs is er de aansluiting bij het Centraal Boekhuis. Een uitgekiende tussenvorm is onze samenwerking met de grootste internetboekhandel Bol.com: geen voorraad, toch snelle levering van bestelde boeken. Voor wereldwijd publiceren heeft GigaBoek een contract met Amazon.com: dezelfde service, dezelfde mogelijkheden, maar dan op internationale schaal.

Voorbeelden: romans, jubileumboeken, genealogieën, jaarboeken, verenigingsboeken, technische boeken, reisverslagen, familieboeken, biografieën, dagboeken, kinderboeken, kookboeken, memoires, verhalenbundels, scripties, essays, gedichtenbundels, hobbyboeken, handleidingen, dissertaties, personeelsuitgaven, historische boeken, wetenschappelijke uitgaven, sprookjesboeken, congresboeken, kunstboeken, sportboeken, catalogi, syllabi, herdenkingsboeken, huwelijksboeken, geboorteboeken, instructieboeken, gelegenheidsboeken, leerboeken…

Kortweg: – boekproductie: als u drukklare PDF’s beschikbaar hebt, zorgen wij dat u op afroep het gewenste aantal boeken geleverd krijgt, waar ook ter wereld. – boekdistributie: wij zorgen voor een link van uw website naar de bestelomgeving van onze website, zodat u en uw klanten razendsnel boeken kunnen bestellen. U hoeft geen voorraad te houden en hebt geen omkijken meer naar de afhandeling van bestellingen. – redactie: wij beschikken over gekwalificeerde redacteuren/tekstschrijvers die op projectbasis elke redactionele klus kunnen klaren. Van het zetten van punten en komma’s tot het maken en uitwerken van diepte-interviews. – projectmanagement: wij zetten uw boekidee graag om in een concreet product met inzet van alle denkbare technieken en media. – ISBN: het unieke nummeringssysteem maakt uw boek vindbaar in elke boekhandel. – Bol.com: door ons exclusieve samenwerkingscontract kunnen wij uw boek via de grootste boekhandel van Nederland beschikbaar maken – ook zonder voorraadvorming. – Amazon.com: onze Engelstalige boeken verkopen wij wereldwijd via Amazon.com – e-books: het e-book heeft een grote toekomst! Via de webshop is snelle verspreiding van uw e-book mogelijk, terwijl de koppeling aan de productie-omgeving voor een risicoloze en profijtelijke uitgeefconstructie zorgt.

Tips en Inspiratie?

GEZOCHT:huizen die nog niet "officieel" te koop staan!

Post hier uw vragen en opmerkingen over wonen, werken en studeren in Zweden. Dit forum is tevens voor vragen over (vakantie)huizen en de hieraan gerelateerde onderwerpen.

Moderator: Goedkope Koop Footaction 100% Authentiek Online Tubular Dawn Schoenen Nieuw Bezoek Van Online msAef4

Moderator:
Forumregels Het plaatsen van nieuwe berichten op het ZwedenWeb forum is niet langer mogelijk. Omdat het forum veel, nog steeds waardevolle, informatie bevat, is het nog steeds mogelijk om oude berichten te lezen. Let op: Informatie in berichten kan verouderd en/of onjuist zijn. De Diemer Farbstein Damesring met robijn rood Nieuwste Goedkope Online Outlet Echte Online Te Koop Blader Goedkope Prijs Countdown Pakket Goedkope Prijs 7W0bYN
website, https://www.zwedenweb.com wordt nog steeds actief onderhouden en daar vind je dan ook up-to-date informatie over Zweden.
buskis

Bericht door buskis » 02 dec 2011 13:25

Zeker komt het huisje op internet...alleen nog heel eventjes wachten. Ik begrijp dat er natuurlijk een zekere nieuwsgierigheid ontstaat in welke elende wij ons gestort hebben...
Wolky 03811 Winkelen Uw Eigen Geniue Leverancier Goedkope Prijs v9wEHa
madcap

Bericht door madcap » 02 dec 2011 13:29

elende
Omhoog
spcl4y

Kopen Goedkope Low Cost Verkoop Klaring Winkel Klingel Ketting 8 kt geel Beste Winkel Om Goedkope Prijs Te Krijgen bestellen mAgalviD6r
door spcl4y » 03 dec 2011 13:25

oke...bedankt Madcap...gelukkig is er nog eentje goed wakker!
Klaring Footlocker Foto's Gratis Verzending Bestelling Klingel Oorbellen Ster wit HaGcR4xd

Hoge veterschoen bordeaux slijtvastheid fLOBrdWu91
door buskis » 03 dec 2011 17:16

Mijn huis staat ook niet offiecieel te koop, maar ik heb al eens meegemaakt dat een dorpsgenoot interesse toonde. Probleem is dat er niet veel grond bij zit, maar net over 5000 vierkante meter.
Omhoog
Berichten:
Klantenservice
Onze winkel

Cocon Utrecht Choorstraat 17 3511 KL Utrecht Filippa K M Cashmere scarf Zwart Shoppingbag Klaring Online Winkelen EH8vV86h

Contact
Tel: +31 (0)30 2342154 Fax: +31 (0)30 2341404 Email: info@cocon-utrecht.nl
Follow Us
Openingstijden

Ma: 13.00 – 18.00 Di: 10.00 – 18.00 Wo: 10.00 – 18.00 Do: 10.00 – 21.00 Vr: 10.00 – 18.00 Za: 10.00 – 18.00 Zo: 13.00 – 17.00

Cocon Club